Hvem og hva?

 

Hvem er KLMtrio?

KLMtrio består av Knutson, Larsen og Mørkved. Medlemmene er utdannede musikere, og profesjonaliteten merkes i form av utpreget musikalitet når de står på scenen. Alle tre er ettertraktede frilansere med base i Oslo, og de har medvirket på produksjoner som The Voice, Idol, Les Misérables, m.m.

  Trioen beveger seg med humor og glimt i øyet blant mange musikalske høydepunkter: Sting, Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Katrina and the Waves, Bryan Adams, CC Cowboys og DumDum Boys er noen av dem. Kjente og kjære låter fra A til Å blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festløver i alle aldre blir tatt vare på - enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse. Setlister kan skreddersys til hver kveld. Komplett låtliste kan lastes ned under:

Vi stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Tross den lille besetningen, henter vi mye musikk ut av trioen, slik at du som oppdragsgiver får mye for pengene. Et lite band gjør det også mulig med en kjapp opprigg, dersom du har behov for å få inn bandet etter middagen. 

Ved behov kan vi levere full pakke med lyd og lys.


Hva tilbyr vi?

Det er selvsagt mulig å komme med spesifikke ønsker for deres kveld, men her har vi ramset opp noen av de tingene vi tilbyr:

  • Partysett: Vi har et stor repertoar med nærmere 100 låter og kan lage skreddersydde spillelister til hver jobb.
  • Taffel: Vi spiller gjerne taffel til aperitiff eller mingling på konferanser eller lignende. Taffel kan kombineres med partysett senere på kvelden.
  • Backing av artister: Vi kan være backingband for eksterne artister til deres event
  • Husband: Vi kan være deres husband gjennom en hel event med feks. musikalsk innslag under fagseminar, taffel til mingling før middag, backing av artister under middag / evt spille eget middagsinnslag og avslutte kvelden med et forrykende partysett.

Noen bilder fra tidligere jobber: